3D Hair Stroke


Een groot voordeel van permanente wenkbrauwen, is dat je gezicht een natuurlijke mini face lift kan krijgen! Door de wenkbrauwboog iets hoger in te zetten dan de natuurlijk wenkbrauwlijn, krijgt u een meer open oogopslag, met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Voor mooie & natuurlijk ogende wenkbrauwen, gebruiken ik de 3-Dimensionaal hairstokes techniek. Elk haartje wordt zorgvuldig één voor één gecreëerd, voor een natuurlijke wenkbrauw. Deze techniek kan met de mesjestechniek of machinaal worden toegepast.Vaak kan een volle permanente wenkbrauw niet in één maal gezet worden, doordat oudere huid minder elastisch en regenereerde vermogen heeft.

Permanente wenkbrauwen bestaat uit 3 behandelingen.De 1ste keer wordt een goede basis make up gepigmenteerd. Deze is het belangrijkste!Want het resultaat van de eerste behandeling, wijze en duur van herstel, bepaald de wijze van nabehandelingen. 

Bij de nabehandelingen worden in overleg met u, de kleur besproken, meer haartjes gecreëerd, u kunt u wensen aangeven voor een perfect eindresultaat!

De kleur kan dus nooit te donker worden. Door de opbouw van pigmenten in uw huid, in drie behandelingen, heeft u langer profijt van uw Permanente Wenkbrauwen.

Onbezorgd verzorgd de zomer tegemoet?
Maak nu alvast een afspraak voor permanente wenkbrauwen, want u mag +/- 5 dagen niet in de zon en water.
































Reacties

Populaire posts