Permanente wenkbrauwen.

Dunne, onregelmatige of geen haargroei van de wenkbrauwen, wordt met permanent make up volledig gecorrigeerd zodat er egale, gelijkmatige en natuurlijke Wenkbrauwen ontstaan.

Eventuele littekens in wenkbrauw kunnen met permanent make-up worden gecamoufleerd. Met permanent make-up krijgt uw gezicht meer expressie!

Samen met u kijken wij eerst naar de vorm van uw gezicht. Tekenen vervolgens de wenkbrauwen in zodat u kunt zien hoe de vorm van de wenkbrauwen gaat worden.

Er zijn verschillende pigmentatie-technieken voor wenkbrauwen, en soms wordt de behandelingstechniek aangepast/bij gesteld in verband met bijvoorbeeld een
gevoelige huid. De behandelingen worden persoonlijk op u afgesteld zodat de wenk-brauwen dan in de door uw gewenste vorm en ‘toon’ zijn.

Als u gewend bent altijd uw eigen wenkbrauwen te tekenen is het gewenst dat u met zelf getekende wenkbrauwen op uw afspraak komt. Zodat ik een goede indruk heb hoe u ze normaal tekent.

Als u een gedeelte van uw wenkbrauw mist, kan er met een nieuwe ingenieus mesje flinterdun haartjes worden aangebracht, waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt die niet van echt zijn te onderscheiden.

Deze techniek is tevens geschikt voor mannen!

Kijk voor meer informatie op mijn website's :

Permanente Wenkbrauwen
Permanente Make Up

Tijdsduur van de behandeling ca. 2 uur.

Reacties

Populaire posts